Amsterdam Noord – 04/01/2018 – Voor de Bakker

Vandaag heb ik mijn decolleté ingezet. Kijken wat dat uithaalt. Want ik ben dan misschien niet zo makkelijk in de omgang tieten heb ik wel. Ze zijn alleen niet meer wat ze waren, mijn jongens. [ De jongens, zo noem ik ze ] Want gisteren had ik een potlood onder een tiet geklemd en hij bleef rustig zitten.
Van die ontwikkeling was ik me nog niet bewust. De laatste keer dat ik er een potlood onder klemde [ jaren geleden alweer, dat wel ] viel die gewoon netjes op de grond. Toen ik toch bezig was, heb ik er ook nog even een gum onder geschoven. Die bleef godverdomme ook nog es zitten. Zelfs bleef tot m’n schrik de puntenslijper hangen. Troost vond ik bij de nietmachine die daarop volgde en gelukkig nog wel netjes op de grond viel. Wel gedoe want m’n hele badkamer vloer lag onder de nietjes die ik op m’n blote knieen op heb zitten ruimen.
Dus om de ietwat slappe borstpartij wat ondersteuning te bieden ben ik bij de Hema zo’n push up bh’tje gaan halen. Nah, met zo’n hulpstuk heb ik me toch ineens een voorgevel. Het zit verschrikkelijk en ik voel me net een ingesnoerde cupcake maar gezellig is het wel.
Dus nu ik zo met die voorgevel naar mijn woest aantrekkelijke bakker voor het eerste verse broodje van het nieuwe jaar ga, heb ik m’n jas snel losgeknoopt. Het regent en tis min tien buiten, totaal onlogisch om je jas open te hebben, maar ja, alles voor mijn bakker – voor lul staan incluis.
Je gelooft het niet. Nooit kreeg ik zijn aandacht. Nooit keek hij op of om. Maar nu ik door de schuifdeuren samen met mijn jongens entree maak, kijkt mijn bakker op van zijn deegtafel, laat de homp deeg uit zijn handen vallen en loopt kordaat en met grote ogen op me af. Hij springt een beetje onhandig voor het bakkersmeisje, dat net van plan was om me te helpen, duwt haar opzij, kijkt eerst naar m’n jongens en dan in m’n ogen en zegt; ‘Hallo schat, nog een gelukkig nieuwjaar, waar kan ik jou in dit nieuwe jaar mee verblijden?’
‘Nouhou……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s